We ontwikkelen ons concept steeds verder door. Waar we nu mee bezig zijn is:
– Het meer standaardiseren van onze processen om de efficiëntie te verhogen.
– Onderzoek naar de mogelijkheden van samenwerking met transportfietsondernemers.
– Levering voor periodieke catering; we hopen dat we voor de provincie Gelderland een pilot kunnen uitvoeren voor tweewekelijkse maaltijden voor 50 tot 96 personen.

Samenwerking
Vaak horen we dat er heel wat concepten zijn die allemaal iets met voedselverspilling doen. Met een aantal hebben we al goede contacten, omdat onze concepten elkaar mooi kunnen aanvullen en zo de beweging kunnen versterken. Samen aan iets nieuws werken kan natuurlijk ook. We staan open voor suggesties en denken ook graag met anderen mee. Sttur een email, bel of laat een bericht achter via het contactformulier.

Stage
We werken ook graag samen met studenten. We hebben een hele stapel ideeën liggen, waarbij we wel wat hulp kunnen gebruiken om het uit te zoeken. Dus als je stage wilt lopen of een organisatie zoekt voor je afstudeeronderzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Najaar 2017 hebben HAN studenten van de Minor Circulaire Economie, Martijn en Dora, hier op de foto samen met hun begeleider Frank Croes onderzoek gedaan voor een passende aanpak bij restaurants met als voorbeeld Arnhem.

Eerder hebben studenten van de Wageningen Universiteit in het kader van het vak communication and persuasion studie gedaan naar de wijze waarop supermarkten, restaurants en consumenten overtuigd konden worden om voedselverspilling in de keten te verminderen.
Ook studenten van InHolland hebben via een businesschallenge meegedacht met ons concept. Bekijk het Verslag van de challenge